';
Stichting Open Ateliers Zuidoost & Stichting Heesterveld Creative Community zoeken een stagiair!

Productie/Communicatie stagiaire gezocht

Stichting Open Ateliers Zuidoost (OAZO) en Stichting Heesterveld Creative Community (HCC) zijn op zoek naar organisatietalent! Vanaf februari 2018 bieden OAZO en HCC een stageplek aan van 6-8 maanden, voor een HBO student of voor een afgestudeerde aan het HBO, als leer-ervaringsplek. Studeer jij bijvoorbeeld HBO CMD, CMV of Kunst & Economie en heb je een passie voor kunst & cultuur en het organiseren van evenementen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

OAZO en HCC zijn twee verschillende stichtingen met een gemeenschappelijk bestuur. OAZO en HCC werken samen met diverse kunstenaars en creatievelingen vanuit verschillende disciplines. Dit zorgt ervoor dat een stage bij OAZO en HCC erg afwisselend is met een divers takenpakket en veel verantwoordelijkheid! Het takenpakket bestaat voornamelijk uit productie en publiciteit. Binnen de stage zal je bijvoorbeeld bezig zijn met het organiseren van culturele evenementen, contacten leggen en onderhouden en het bijhouden van de social media kanalen.

Producties afgelopen jaar vanuit OAZO & HCC waren onder andere: Museumnacht, 24h Zuidoost en Open Art Route Zuidoost.

OPEN ATELIERS ZUIDOOST (OAZO)
Open Ateliers Zuidoost maakt zich sterk voor betaalbare werkruimtes voor makers uit het culturele veld. OAZO heeft vaste atelierruimtes in Zuidoost beschikbaar gemaakt voor zestig kunstenaars, die hen de kans geeft om hun artistieke praktijk te ontwikkelen. OAZO stimuleert (inter)actie binnen de groep kunstenaars, maar werkt tegelijkertijd graag samen – voor én achter de schermen – met andere makers, programmeurs en producenten. Op dit moment werken we samen met zeer uiteenlopende partners aan een scala aan projecten. De belangrijkste projecten zijn hierbij de Open Art Route Zuidoost (OAR) en OAZO Artist In Residence. (www.oazo.nl)

STICHTING HEESTERVELD CREATIVE COMMUNITY (HCC)
Stichting Heesterveld Creative Community bestaat uit een groep creatieve bewoners vanuit allerlei disciplines en is opgericht om creativiteit, samenwerking en cultureel ondernemerschap te stimuleren en te faciliteren in de Heesterveld buurt. HCC is een broedplaats van cultureel talent die een bijdrage levert aan de leefomgeving in de buurt en de stad, vanuit ieders eigen artistieke kracht.  Samen, vanuit een werkgroep aangestuurd vanuit een bestuur met bewoners en professionals uit het culturele veld ontstaat er onderlinge inspiratie en co-creatie. De disciplines waarin de bewoners zich specialiseren vallen binnen een breed spectrum van beeldend/grafisch kunst, producenten, muziek genres, schrijvers/dichters, zangers, rappers en culturele organisatie talenten. (www.heesterveldcc.nl)

Tot slot
Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende stage met veel verantwoordelijkheid. Je krijgt zicht op het organiseren van verschillende evenementen en een kijkje in de kunst en cultuur sector van Amsterdam. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en communicatief vaardig stagiair met affiniteit voor kunst en het organiseren van evenementen. Ben jij zelfstandig, sociaal en heb je een passie voor alles rondom kunst en creativiteit? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken!

Stuur je motivatie & CV naar Priscilla Macintosh via info@heesterveldcc.nl
Voor meer informatie kun je ook bellen naar: 06-41287493

Comments
Leave a reply