';
H-Talk #6 HipHop & Arts als Cultuuraanjager

BECOMING YOU! I.S.M. HCC PRESENTS: H~Talk #6; HipHop & Arts als Cultuuraanjager

H-talk is een serie debatten en netwerkbijeenkomsten die in Heesterveld plaatsvinden over uiteenlopende en actuele onderwerpen die relevant zijn voor Amsterdam Zuidoost. Initiatiefnemers, beleidsmakers en experts uit de culturele sector gaan met elkaar aan tafel om een aantal stellingen onder de loep te nemen. Er komen onderwerpen aan bod zoals het culturele landschap in Zuidoost, de leegstand op bedrijventerreinen, kunst en stedelijke ontwikkeling en hiphop als aanjager voor een beter klimaat.

Tijdens H~Talk #6 staat HipHop centraal. Hiphop is al jaren een populaire cultuur. In Nederland is deze subcultuur dankzij de opkomst van Nederlandstalige hiphopartiesten de afgelopen jaren explosief gegroeid. Hiphop is vooral bekend als synoniem voor rapmuziek, maar de hiphopcultuur is van oorsprong een veel bredere beweging o.a. Graffiti, beatboxen, ‘turntablism’, breakdance, fashion, activisme en rap. Genoeg reden om eens wat dieper in te gaan op deze cultuur. Hoe kan Hiphop bijdragen als cultuurjager? Diverse sprekers zullen hun expertise hierover met ons delen.

Dinsdag 27 maart bij Heesterveld 75.
Meer info? >>
H ~TALK x HipHop x Arts als Cultuuraanjager
Becoming You NL