';
5 mei: Bevrijdingsmaaltijd met kunstprogramma

Heesterveld Creative Community presenteert Lieve Stad:
een ode aan de diversiteit van Amsterdam.

Op zaterdag 5 mei vieren wij onze vrijheid! Schuif aan bij de bewoners van creatieve broedplaats Heesterveld Creative Community in Zuidoost en luister naar hun ode aan de stad en haar diversiteit. Met toneel, po√ęzie en dans.

Voor de Vrijheidsmaaltijd werken we met een Bring Your Own concept. We nodigen je uit om je favoriete gerecht mee te nemen en met elkaar te delen aan de lange tafel op het plein van Heesterveld. De bewoners van de creatieve broedplaats verzorgen het programma. Tijdens het eten is er o.a. een interactieve muzikale performance van de Chansonnettes (Liloe Barend & Debbie Smit) en een dansvoorstelling van Yanay Bonomo.

Meer informatie over het programma volgt!
Entree: gratis
Reserveren: is niet verplicht, maar we horen het graag als je komt. Stuur een mailtje naar info@heesterveldcc.nl