';
Lancering kunstmagazine De Tiller

DE EERSTE TILLER KOMT ERAAN.

DE TILLER// het blad waarin literatuur en kunst samenkomen, komt eraan. De allereerste editie wordt op donderdag 14 juni gelanceerd en jij bent van harte welkom om dat bij te wonen!

We lanceren De Tiller feestelijk met een aantal voordrachten, er is een danser, eigen gebrouwen bier door Maarten en drankjes.

OVER DE TILLER
Er is veel moois in de wereld, vaak dichtbij en klein. Niet zelden kijkt men eroverheen of vergeet het bij het zien van het nieuws. Gebombardeerd worden wij met negativiteit, en voor je het weet overheerst de doemdenkerij. DE TILLER houdt zich niet bezig met dergelijke praktijken. Het belicht iets kleins – dringt niets op. DE TILLER tilt. De omslag glimt niet en er staat geen schaars geklede dame voorop. DE TILLER verleidt je met inhoud. Het is een verzameling van blikken, associaties. Jullie zijn de eersten die deze avond het blad te zien krijgen.
De Tiller is een initiatief van Tamar Berends en wordt ondersteund door Stichting HCC.

Aanvang: 19.30
Waar: Heesterveld 75, Amsterdam Zuidoost