Ben Minnema

Producent

Ben is een freelance producent en programmeur met een passie voor kunst en cultuur. Naast het produceren van culturele festivals zoals Metro Movies en Open Art Route Zuidoost is hij werkzaam als coördinator van stichting Heesterveld Creative Community. In die rol is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van de broedplaats. Zo verzorgt hij de werving en selectie van de kunstenaars, coördineert hij alle evenementen, is hij verantwoordelijk voor de communicatie, onderhoudt hij contact met alle stakeholders en legt hij verbindingen met andere culturele spelers in het werkveld. Daarnaast ondersteunt hij het bestuur bij de financiën, beleidsvoering en het schrijven van de jaarverslagen.

Mocht je kennis willen maken of willen sparren over een idee, dan is Ben altijd in voor een kop koffie.