Jewita Ubergen

Cultureel producent

Jewita Ubbergen is 26 jaar oud en woont sinds kort in Heesterveld. Ze volgt de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool van Amsterdam. Jewita zet zich al jaren in als vrijwilliger voor verschillende projecten in en rondom Amsterdam. Daarnaast studeert ze ook aan de Universiteit van Utrecht, waar ze een particuliere Audio engineers opleiding volgt.

Na het behalen van haar Mbo (Sociaal Cultureel Werker) diploma en haar Propedeuse is zij zich meer gaan oriënteren op wat ze wil bijdragen en creëren voor de Afro Nederlandse gemeenschap in Amsterdam. Na jaren stage gelopen te hebben bij verschillende organisaties die zich inzetten hiervoor zoals Untold, Bijlmerpark Theater, NoLimit, De GASTEN en HVA is het haar doel om zelf iets te doen voor deze gemeenschap.