Koen Hesp (Patchwork)

DJ | producer

Koen heeft een paar jaar geleden zijn Bachelor Audio-Engineering gehaald op het SAE Amsterdam en is sinds 2,5 jaar stagemanager/contactpersoon gedurende avond/audio-engineer bij AIR Amsterdam.

Daarnaast produceert en draait hij onder de naam PATCHWORK. Hij is ge├»nspireerd geraakt door zijn neef Mark. Mark is grafisch vormgever en heeft veel gedraaid onder de naam MACHINE AMSTERDAM. Hij is degene die hem vroeger altijd casettes gaf met onbekende hip-hop tracks en liet hem,  Magic Music Maker/fl studio zien. Vanaf toen dat moment begon hij mixes op te nemen en tracks te maken in fl studio en later in Ableton Live.

Rond zijn 17e begon hij te draaien in een Amsterdams collectief met o.a. Rachel Green, Washington en Heestervelds eigen Luciano. In 2015 werd hij gevraagd om te produceren en te draaien voor een electronisch/future beats collectief genaamd ZenSupremacy.

Koen heeft al vele ervaringen met draaien en produceren achter de rug. Ook heeft hij een aantal live shows gedaan met synth/ableton push en muzikanten van het conservatorium Amsterdam. Op dit moment heeft hij een maandelijks een residentie in de Chicago Social Club en is hij bezig om binnenkort zijn eerste EP te releasen.