Liloe Rix is een Singer-Songwriter, gevestigd in Amsterdam. In 2012 studeerde ze af aan het Conservatorium in Enschede, waarna ze naar Amsterdam verhuisde. Liloe’s muziek wordt gekenmerkt door haar gitaar, die je leidt door de folk / indie-songs met bovenop speelse melodieën. De muziek van Liloe Rix gaat over liefde, positivisme en het leven op het moment, geïnspireerd door het volgende citaat van Albert Einstein: ‘Leer van gisteren, leef voor vandaag, hoop voor morgen’.

Liloe’s debuut EP ‘Today’ werd uitgebracht in april 2015. Het bestaat uit vijf akoestische popsongs, waarbij de speelse mandolin-, banjo- en vioolpartijen een folk / country nuance toevoegen. Na de release reisde Liloe Rix door het land om intieme huisconcerten te geven. In september 2017 bracht Liloe Rix de eerste single uit van een aankomende EP genaamd ‘Breathe’, die zijn pre-release had op Radio 3FM.