Shammah Brempong

Cultureel organisator

Shammah Brempong a.k.a. Ansah the plugg staat bekend om de diversiteit aan mensen die haar werk aantrekt. Bij de concepten die zij ontwikkelt ligt de focus op samensmelting en versterking van culturele uiting en het geven van creatieve energie. Ze speelt in op manieren waarop een mens creatief geprikkeld wordt en gelooft dat deze prikkeling omgezet kan worden naar sociaal, cultureel en economisch kapitaal. Naast haar freelance werk als programmeur voor Heesterveld Creative community, kwartiermaker voor Altre en stagemanager voor events, is zij ook actief als ½ van DJ duo Chocolate Swirl. Basically a creative being that loves what she does.

Shammah Brempong a.k.a. Ansah the plugg is well known for the diversity of people her work attracts. The concepts that she develops focus on merging and strengthening cultural expression and providing creative energy. She plays in on ways in which a person is creatively stimulated and believes that this stimulation can be converted into social, cultural and economical capital. In addition to being a (freelance) programmeur for Heesterveld Creative Community, projectmanager for Altre and stagemanager for events, she is also ½ of DJ duo Chocolate Swirl. Basically a creative being that loves what she does.

Instagram

Facebook

Soundcloud

Mixcloud