Thomas Gurney

DJ

Thomas is een artiest in hart en nieren. Hij mixt het geluid van vandaag met het geluid van morgen. In zijn sets combineert hij RnB en Hip Hop met House-, UK- en Disco-muziek. Toch is hij ook niet bang om de menigte te verrassen met het spelen van Afrikaanse of Braziliaanse muziek, of een percussionist te laten meespelen tijdens zijn set. Hij haalt zijn inspiratie uit popmuziek, cultuur en hedendaagse kunst.

Clubs:
Showcase , Paris | Charlathan, Ghent | FAUST, Paris | YAAM, Berlin | South Nightclub, Manchester | Wanderlust, Paris | Decadance, Ghent | Avalanche, Alpes | Kavka, Antwerp | Stedelijk Museum, Amsterdam | Zomerfabriek, Antwerp | Paradiso | Melkweg | Marktkantine | Simplon | Chicago Social Club | Tolhuistuin | Jimmy Woo | Sugar Factory | Club NYX | Pllek | Club UP | Studio K | Bloomingdale | Patronaat | Ruigoord | Canvas

Events:
Amsterdam Open Air | Rise Festival | Orthogon Wolf | KLEAR | Roche Musique | TMPL | Bungalup | Het Amsterdams Verbond | Soenda | Georgie’s Wundergarten | Murkage Club | WeBoogie | Club Couture | Wavefiles | Vunzige Deuntjes | P.O.N.Y. | Fantastic