Ibsan Burnet (Ibs)

Artiest | Model

Ibsan Burnet oftewel Ibs, 1/2 van hiphop duo Ocho & Ibs, is een artiest, ondernemer en model afkomstig uit Amsterdam Zuid-Oost. Het begon allemaal als een grap, voor de lol muziek maken en zelf uitbrengen zonder enige verwachtingen. De reacties waren erg positief en vanuit dat punt is de passie voor muziek alleen maar gegroeid. En nu, langer dan een decennia later, heeft die grap geresulteerd in samenwerkingen met gevestigde artiesten, een sterke band met 101Barz eigenaar Rotjoch en shows op grote festivals zoals Woo-Hah en het Kwaku festival. Samen met Ocho en 3 broeders, hebben zij ‘Kings Island’ opgericht. Kings Island is een keurmerk dat staat voor gezondheid. Zij geloven in ‘het beste halen uit jezelf, zodat je het beste kunt halen uit de mensen om je heen’ en daar is gezondheid de basis van.
Dit laten zij zien door het juiste voorbeeld te zijn van waar zij in geloven.

Naast het maken van muziek en het Kings Island keurmerk, heeft Ibs ook ambities voor modellenwerk en heeft hij als model samenwerkingen gehad met gevestigde brands als Daily Paper, Adidas en Patta Amsterdam.

Zijn doel is om een eigen koninkrijk te bouwen doormiddel van hard/ slim werk, geloven in jezelf en te genieten van de journey naar greatness.